Figyelem!! A portál teljes körű használatához jelentkezzen be!!

Tisztelt Szolgáltató Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önt, hogy az elmúlt évek tapasztalatait mérlegelve az OTP Egészségpénztár, illetve az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. jelentős informatikai fejlesztést valósított meg annak érdekében, hogy a Pénztár Szolgáltató Partnerei a számukra átutalt összegek számlarészletezésével (analitikájával) kapcsolatosan naprakész, pontos információkkal rendelkezzenek. A fejlesztés eredményeképpen létrejött a Szolgáltatói Portál, amely internetes felületen keresztül a regisztrált Szolgáltató Partnereink közvetlenül elérhetik a számukra fontos információkat. A Pénztár a hozzáférés lehetőségét ingyenesen biztosítja Partnerei számára.

A regisztrálás első lépéseként kérjük, hogy a Kérelmet (amelyben igényli a Portálhoz történő hozzáférés lehetőségét) kitöltve, cégszerűen aláírva a Pénztár részére szíveskedjen visszaküldeni (szkennelve az info@otpep.hu e-mail címre, faxon a +36 1 429 7478-as fax számra vagy levélben a 1369 Budapest 5 Pf.: 362 levelezési címre. A kérelem beérkezését követően-az igénybejelentőn megadott elektronikus címre továbbítjuk a Portál használatához szükséges felhasználó nevet és jelszót, amellyel beléphet a Szolgáltatói Portálra.

Amennyiben Ön már regisztrált Partnerünk, akkor a "Bejelentkezés" ikonra kattintva léphet be a Portálra.


A Portál előnyei

 • számlatörténet, forgalmi adatok lekérdezése;
 • a szolgáltató részére utalt összeg számlarészletezésének megtekintése;
 • elektronikus elérhetőség a nap bármely szakában, a gyorsabb kommunikáció és kapcsolattartás érdekében;
 • az utalási analitika kimenthető és felhasználható akár a könyvelés ellenőrzéséhez is.

Tekintettel arra, hogy a Portálon olyan adatok érhetőek el, amelyek üzleti titkot, illetve pénztártitkot képeznek, a Pénztár a regisztrálási folyamatot olyan informatikai biztonsági megoldással valósítja meg, amely garantálja azt, hogy a hozzáférés kizárólag az arra feljogosított kör részére legyen biztosítva ,valamint azt is, hogy https titkosított csatornán történjen meg a kommunikáció.

Amennyiben a Szolgáltatói Portállal, illetve a Kérelemmel kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel, úgy kérjük, hívja munkatársainkat a +36 1 3666 555 telefonszámon (5-ös menüpont) vagy küldjön e-mailt az info@otpep.hu címre.


Partnerség

Az OTP Egészségpénztár 200.000 főt is meghaladó taglétszámát tekintve a legnagyobb egészségpénztár Magyarországon. A pénztártagok száma folyamatosan bővül és így ez által az Ön leendő ügyfélköre is bővülhet, amennyiben szerződést köt Pénztárunkkal. Szerződéskötés esetén az Ön által nyújtott termékek és szolgáltatások is elszámolhatóvá válhatnak az egészségpénztári számla terhére, sőt az Ön cége automatikusan megjelenik honlapunkon. Amennyiben külön kedvezményt kíván Pénztártagjaink részére nyújtani, úgy külön megjelenést is tudunk biztosítani megegyezés szerint eDM-ben, a Facebook oldalunkon, vagy akár honlapunkon is. Erre vonatkozó igényét a marketing@otpep.hu elektronikus levelezési címen jelezheti. Az OTP Egészségpénztár az alábbi területekről várja a szolgáltatásokat nyújtó partnerek jelentkezését:

 • orvosi rendelők, orvosok,
 • gyógyhelyek (mozgásszervi betegeket ellátó nappali kórház, gyógyfürdőkórház, szanatórium, éghajlati gyógyintézet, klímagyógyintézet, gyógyvíz-ivócsarnok, gyógybarlang),
 • gyógytornászok, gyógymasszőrök,
 • otthoni gondozásra szakosodott szakápolók,
 • gyógyszertárak,
 • gyógyászati segédeszköz forgalmazók, orvostechnikai-eszköz forgalmazók, optikák,
 • gluténmentes élelmiszerforgalmazók.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és Ön is az OTP Egészségpénztár szerződött szolgáltató partnerévé és/vagy kártyaelfogadójává szeretne válni, kérjük, két példányban töltse ki a szolgáltatói szerződést, cégszerűen írja alá, majd a kért mellékletekkel együtt küldje el részünkre. A szerződést honlapunk nyomtatványok menüpontjában éri el. A gyógyszertárakra vonatkozó kártyaelfogadói szerződésünket kérje kollégáinktól az ügyfélszolgálati telefonszámon (+36 1 3666 555 /5-ös menüpont/), vagy írjon nekünk az info@otpep.hu e-mail címre, vagy  a +36 1 429 7478-as telefax számra. Amennyiben további információra lenne szüksége, akkor is forduljon bizalommal munkatársainkhoz.