Tisztelt Szolgáltató Partnerünk!

Üdvözöljük Portál oldalunkon!
Amennyiben Ön már regisztrált Partnerünk, akkor a "Bejelentkezés" ikonra kattintva léphet be a Portálra.

Az OTP Egészségpénztár és az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. jelentős informatikai fejlesztésének köszönhetően létrehozott egy olyan felületet, ahol a Pénztár Szolgáltató Partnerei az általuk kiállított és elszámolásra beküldött számláikat ellenőrizhetik, hogy azok számukra mikor kerültek kifizetésre és az összegek számlarészletezésével (analitikájával) kapcsolatosan naprakész, pontos információkkal rendelkezzenek. A fejlesztés eredményeképpen létrejött a Szolgáltatói Portál, amely online felületen keresztül a regisztrált Szolgáltató Partnereink közvetlenül elérhetik a számukra fontos információkat. Ezt a hozzáférést ingyenesen biztosítjuk Partnereink számára.

A regisztrálás első lépéseként kérjük, hogy a kérelmet (amelyben igényli a Portálhoz történő hozzáférés lehetőségét) kitöltve, cégszerűen aláírva a Pénztár részére szíveskedjen visszaküldeni szkennelve az info@otpep.hu e-mail-címre vagy postai úton a 1369 Budapest 5 Pf. 362 levelezési címre. A kérelem beérkezését követően-az igénybejelentőn megadott elektronikus címre továbbítjuk a Portál használatához szükséges felhasználó nevet és jelszót, amellyel beléphet a Szolgáltatói Portálra.


A Portál előnyei

 • számlatörténet, forgalmi adatok lekérdezése;
 • a szolgáltató részére utalt összeg számlarészletezésének megtekintése;
 • elektronikus elérhetőség a nap bármely szakában, a gyorsabb kommunikáció és kapcsolattartás érdekében;
 • az utalási analitika kimenthető és felhasználható akár a könyvelés ellenőrzéséhez is.

Tekintettel arra, hogy a Portálon olyan adatok érhetőek el, amelyek üzleti titkot, illetve pénztártitkot képeznek, a Pénztár a regisztrálási folyamatot olyan informatikai biztonsági megoldással valósítja meg, amely garantálja azt, hogy a hozzáférés kizárólag az arra feljogosított kör részére legyen biztosítva ,valamint azt is, hogy https titkosított csatornán történjen meg a kommunikáció.

Amennyiben a Szolgáltatói Portállal, illetve a kérelemmel kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel, úgy kérjük, hívja munkatársainkat a +36 1 3666 555 telefonszámon (1-es, majd 6-os menüpont) vagy küldjön e-mailt az info@otpep.hu címre.


Partnerség

Az OTP Egészségpénztár 360 000 főt meghaladó taglétszámát tekintve az egyik legnagyobb Egészségpénztár Magyarországon. A pénztártagok száma folyamatosan bővül és így ez által az Ön leendő ügyfélköre is bővülhet, amennyiben szerződést köt Pénztárunkkal. Szerződéskötés esetén az Ön által nyújtott termékek és szolgáltatások is elszámolhatóvá válhatnak az egészségpénztári számla terhére, sőt, az Ön cége automatikusan megjelenik a Szolgáltató keresőnkben.
Az OTP Egészségpénztár az alábbi területekről várja a szolgáltatásokat nyújtó partnerek jelentkezését:

 • orvosi rendelők, orvosok,
 • gyógyhelyek (mozgásszervi betegeket ellátó nappali kórház, gyógyfürdőkórház, szanatórium, éghajlati gyógyintézet, klímagyógyintézet, gyógyvíz-ivócsarnok, gyógybarlang),
 • gyógytornászok, gyógymasszőrök,
 • otthoni gondozásra szakosodott szakápolók,
 • gyógyszertárak,
 • gyógyászati segédeszköz forgalmazók, orvostechnikai-eszköz forgalmazók, optikák,
 • gluténmentes élelmiszerforgalmazók.

Ha felkeltettük érdeklődését, és Ön is az OTP Egészségpénztár szerződött szolgáltató partnerévé és/vagy kártyaelfogadójává szeretne válni, kérjük, két példányban töltse ki a szolgáltatói szerződést, cégszerűen írja alá, majd a kért mellékletekkel együtt küldje el részünkre. A szerződést honlapunk nyomtatványok menüpontjában éri el. A gyógyszertárakra vonatkozó kártyaelfogadói szerződésünket kérje kollégáinktól az ügyfélszolgálati telefonszámon (+36 1 3666 555 /1-es, majd 6-os menüpont/), vagy írjon nekünk az info@otpep.hu e-mail címre. Amennyiben további információra lenne szüksége, akkor is forduljon bizalommal munkatársainkhoz.

Megjelenési lehetőség a felületeinken!
Ha időszakos árkedvezményt kínál pénztártagjainknak, úgy megjelenést tudunk biztosítani honlapunkon, eDM levélben, vagy Facebook oldalunkon, megegyezés szerint. 
A feltételekről a Médiaajánlatunkban olvashat bővebben.

 

template_error_txt
template-text
template-text